We mogen weer shoppen op afspraak! (03.03.2021)

Vanaf 3 maart mag er weer op afspraak geshopt worden met maximaal 2 klanten per keer. We gaan werken in tijdbestekken van 1 uur. Kom alleen of gezellig met je vriendin langs om te neuzen en eindelijk weer eens wat te passen en te voelen. Voel je niet bezwaard, even rondneuzen is goed voor je mentale jij! Even een ander praatje, even lekker een nieuwe outfit omdat het zó goed voelt. TEL 0611321292

Coronamaatregelen en toch iets nieuws kopen?

Met de nieuwe maatregelen die zijn getroffen rondom het Corona virus, willen we nieuws brengen! Om wel lekker te kunnen shoppen, iets vrolijks en fleurigs aan te kunnen in deze toch wat bizarre tijden, doen we bij Dames de Vries Mode alles even anders.

We hebben vanaf nu een Whatsapp nummer (0611321292) waar je met je vragen rondom de collectie terecht kunt. We kunnen foto’s sturen, vragen beantwoorden en tips geven!

Laat ons weten wat je zoekt! Een shirt? Gewoon iets nieuws en lekker voorjaars? Een complete set? Het mooie weer komt eraan en we kunnen in deze tijd wel een fleurig voorjaarsitem gebruiken. Een beetje vrolijkheid in huis doet goed! App ons je wens of idee en wij doen een aantal foto voorstellen per app.

Wat doen wij aan Corona preventie?

Naast het afgelasten van de modeshows zijn wij ons bewust van de nieuwe maatregelen die getroffen zijn. Daarom maken wij zowel de balie, het pinapparaat, als de deuren en klinken meerdere malen per dag schoon.

Uiteraard wassen wij meermaals per dag onze handen met water en zeep, om zo onze bijdrage te doen waar mogelijk. Mocht één van de dames verkoudheidsklachten hebben, blijft zij thuis tot ze 24 uur klachtenvrij is.

Wij doen er alles aan om! Kom ook gerust naar de winkel, aan de hygiëne wordt goed aandacht besteed.

Thuis passen!

VIP: Sta je al wat langer in ons systeem? Dat heeft nog meer voordeel! We kunnen namelijk aan de vorige aankopen goed zien welke modellen goed passen, wat je stijl en smaak is en sturen je zó een foto van de perfecte outfit per app. (Dit kan uiteraard ook van al onze andere merken)

Er zijn een aantal mogelijkheden om thuis te passen:

  • ophalen in de winkel (niet mogelijk tot nadere regels)
  • we brengen het thuis (tot de voordeur zonder handcontact, alleen in Emmen)
  • we sturen het naar je op (zolang de pakketdiensten nog onderweg zijn, kunnen wij versturen)

We leveren dagelijks kleding af! In Emmen is dit zelfs gratis! Zo leuk om selfies te ontvangen met de kleding tijdens het passen 😉

Wat ook kan: maar nu even niet! (tot in ieder geval 8 feb 2021)

  • We reserveren een uur of 2 onze winkel voor jou alleen! (geen andere klanten en 1 medewerker die er voor je is, reserveren kan voor maandagmiddag of dinsdagochtend, desgewenst kan de medewerker een mondkapje dragen wanneer dat een veiliger gevoel geeft)