Verzend en Retour voorwaarden

Verzending

Wij weten hoe leuk het is om snel uw product in huis te hebben. Wij zorgen er daarom voor dat als de bestelling voor 15:00 bij ons binnen is, uw product dezelfde dag nog wordt verstuurd. Uw bestelling wordt als een pakket bij u afgeleverd. Mocht u er niet zijn: dan kunt u het pakket bij een afhaalpunt in de buurt ophalen.

Winkel op Afspraak of bestelling afhalen via Click & Collect.  Winkelen op afspraak is weer mogelijk bij Dames de Vries Mode. Maak alvast een afspraak door uw datum en tijd te reserveren. Alle bestellingen kunnen gratis worden afgehaald in onze winkel aan de Derksstraat 31 in Emmen via click & collect. Dit geldt voor alle bestellingen die voor 16:00 uur besteld zijn via onze website, telefoon / whatsapp; 0591613515 – 0611321292 of onze socials. 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Dames de Vries Mode zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@damesdevriesmode.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Stappenplan retourneren

1: Controleer of u voldoet aan de volgende voorwaarden:

 • Uw aankoop valt binnen de 14 dagen nadat de artikelen in uw bezit heeft gekregen.
 • De artikelen zijn compleet, ongebruikt en onbeschadigd.
 • De artikelen dienen voorzien te zijn van het origineel aangehechte prijskaartje.
 • De artikelen die zijn afgeprijsd, kunnen niet geretourneerd word.
 • De retourzending dient voldoende gefrankeerd en originele verpakking te worden verstuurd.

2: Het aanvragen van uw retour nummer:
Gelieve de volgende gegevens vermelden bij aanvragen;

 1. Uw naam & achternaam
  2. Adresgegevens
  3. Welk artikel(en)
  4. De reden waarom u wilt retourneren.

Vervolgens ontvangt u van ons een retour nummer, welke u dient te vermelden op de retourzending. Is uw rekeningnummer bij ons niet bekend zorg dan dat u deze bij ons bekend maakt zodat wij uw geld terug kunnen storten. Retournummer aanvragen

3: Retour sturen

De goederen kunt u met vermelding van het retour nummer verzenden naar:

Dames de Vries Mode
Tav Afd. Retour
Retour nummer: ******
Derksstraat 31
7811 AJ Emmen

Uw herroepingstermijn bedraagt 14 dagen.

Het bedrag van de retour gezonden goederen zal binnen 14 dagen aan u worden terug gestort.